English EN Català CAT

 

Casament Masia La Tria {Ramon & Cristina} by Wedding’s Art

Casament Masia la Tria.

El Ramon i La Cristina van contactar amb nosaltres perquè volien fer el vídeo del seu casament, i un vídeo preboda, o com li diem nosaltres, un Love Story film.

Ens van estar explicant on es casarien, com seria el seu casament, que els agradava i que no, etc, fins que ens van parlar de la seva gran passió, que també és la nostra, les furgonetes Volkswagen i en especial la seva Peggy. A partir d’aqui, vam estar parlant de gairebé tot, i aprofitant que ells són molt experts en tot el món “furgonetero” vam aprofitar per avassallar-los a preguntes…:)

Havia sorgit una química especial, i estava clar que ens entendríem.

Després de gravar el seu Love Story, i mantenir-lo en secret, va arribar el seu gran dia. Ho van fer a plena natura, a la Masia La Tria de Perafita, Osona. Una Masia amb més de 300 anys d’història.

Rodejats d’arbres, i cavalls es van donar el “si” en una cerimònia Celta entrellaçant les seves mans amb cintes de colors, unint d’aquesta manera no només la seva persona, sinó també les seves ànimes.

Tota la decoració va anar a carreg de Molist Floristes. Simplement espectacular. En aquests casos et dónes compte que res és per casualitat. Cada racó estava cuida’t fins a l’últim detall.

A continuació podeu veure el seu Wedding Higlights, així que pugeu el volum i gaudiu del seu gran dia!

 


 

 

Empresa recomendada por Zankyou Bodas Mejores videografos de España