English EN Català CAT

 

Video boda Begur { Alba & Kike }

 

L’Alba i en Kike van casar-se a l’església de Sant Pere de Calella de Palafrugell. Va ser una cerimònia molt emotiva on no hi van faltar unes paraules dedicades als nuvis, tan per part dels amics del Kike, com de l’Alba.

El lloc escollit per a la celebració va ser El Jardí de Can Marc, un espai idíl·lic i amb unes vistes privilegiades del poble de Begur.

El càtering va anar de la mà de Nandu Jubany de Jubany events. Va ser un sopar tipus còctel on no hi va faltar de res, i amb plats i postres que no deixaven indiferent a ningú.

A continuació podeu veure el wedding highlights del seu gran dia!

Que sigueu molt feliços guapos!!

 


Si lo que buscas es un fotógrafo de bodas original y creativo, o unos vídeos de boda diferentes...No lo dudes WEDDING'S ART es tu solución. Tus fotos de boda en Barcelona, Girona y allí dónde estéis! Fotógrafo de bodas diferente · Barcelona wedding photographer · Cinematografia de bodas · videos boda de cine · Fotografo boda Barcelona · Fotógrafo bodas Girona · International wedding photographer & videographer · Fotògraf casament Girona · Fotògraf casament Barcelona · Destination Wedding · Boda Vintage · Bodas rústicas · Wedding photographer Barcelona · Fotógrafo bodas Ibiza · Wedding videographer Barcelona · Fotografo bodas Formentera · Ibiza Wedding photographer · Fotógrafo bodas Menorca · Videos boda Menorca

 

Empresa recomendada por Zankyou Bodas Mejores videografos de España