English EN Català CAT

 

Video casament Masia Vilasendra | Ramon & Núria

 

En Ramon i la Núria es van casar a la Masia Vilasendra d’Oristà. Rodejada de camps de blat, vinyes i oliveres, crea un marc incomparable per casar-se i gaudir d’un dia inoblidable.

Amb en Ramon i la Núria tot va ser molt fàcil. Tot va començar realitzant un preboda al Montseny per acabar de conèixer nos millor i acabar de trencar el gel.

El dia del seu casament tot va sortir rodó. Tant clima com la bona feina realitzada pels diferents profesionals que ho van fer possible: la decoració a carreg de Mel i Cotó, l’organització de la Masia Vilasendra i el càtering Les Magnòlies.

A continuació podeu veure el Highlights del casament de R & N. No us perdeu les emotives paraules que els hi va dedicar la Mela als nuvis…

Que sigueu molt i molt feliços guapos!!!

 


Si lo que buscas es un fotógrafo de bodas original y creativo, o unos vídeos de boda diferentes...No lo dudes WEDDING'S ART es tu solución. Tus fotos de boda en Barcelona, Girona y allí dónde estéis! Fotógrafo de bodas diferente · Barcelona wedding photographer · Cinematografia de bodas · videos boda de cine · Fotografo boda Barcelona · Fotógrafo bodas Girona · International wedding photographer & videographer · Fotògraf casament Girona · Fotògraf casament Barcelona · Destination Wedding · Boda Vintage · Bodas rústicas · Wedding photographer Barcelona · Fotógrafo bodas Ibiza · Wedding videographer Barcelona · Fotografo bodas Formentera · Ibiza Wedding photographer · Fotógrafo bodas Menorca · Videos boda Menorca

 

Empresa recomendada por Zankyou Bodas Mejores videografos de España