Wedding's Art | Handmade rustic wedding | video boda handmade | WEDDING'S ART · Fotógrafo de bodas Barcelona, Girona | Barcelona Wedding Photographer · Alex & Anaïs

English EN Spanish ES

 

Handmade Wedding | D + V

El David i la Victòria es van casar el passat 26 de Juliol al Mas del Mar. Una masia de Sant Pere Pescador i situada a pocs metres d’una de les platges més maques de la zona.

El casament va ser 100% handmade. Tant els nuvis com els convidats van donar un cop de mà a l’hora d’acabar de decorar tant la masia com l’entorn que els rodejava. També hi van aportar el seu granet de sorra Cris Catering, que a més d’encarregar-se del convit, també van dedicar gran part del seu temps a decorar les taules.

Un casament que no hi va faltar de res! Somriures, emocions, gresca i fins i tot  focs artificials a carreg del germà del nuvi.

A continuació podeu veure el videoclip del casament de D + V !!

Que sigueu molt feliços!!

 


Si lo que buscas es un fotógrafo de bodas original y creativo, o unos vídeos de boda diferentes...No lo dudes WEDDING'S ART es tu solución. Tus fotos de boda en Barcelona, Girona y allí dónde estéis!

Barcelona wedding photographer · Fotografo boda Barcelona · Fotógrafo bodas Girona · International wedding photographer & videographer · Fotògraf casament Girona · Fotògraf casament Barcelona · Destination Wedding · Boda Vintage · Bodas rústicas · Wedding photographer Barcelona · Fotógrafo bodas Ibiza · Wedding videographer Barcelona · Fotografo bodas Formentera · Ibiza Wedding photographer · Fotógrafo bodas Menorca · Videos boda Menorca

 

Empresa recomendada por Zankyou Bodas Mejores videografos de España Mejores videografos de España