Mas Terrats | WEDDING'S ART · Fotógrafo de bodas Barcelona, Girona | Barcelona Wedding Photographer · Alex & Anaïs

English EN Spanish ES

 

Mas Terrats: Claudia & Sergi , Som Inseparables

El passat mes de juliol es van casar Mas Terrats, Pontós. Va ser un casament molt bonic i emotiu, organitzat per les wedding planners de Detalls a Mida.

Amb la Clàudia i en Sergi ens vam conèixer fa gairebé  un any per parlar del seu casament. I fa uns mesos vam quedar per fer la seva sessió preboda a Palamós. Va ser una tarda d’estiu divertida, i per a ells una manera diferent de celebrar l’aniversari de la Clàudia.

De part de la decoració se’n van encarregar els mateixos nuvis, doncs en Sergi és fuster. Com per exemple, de les portes que conduïen a la cerimònia.

Va ser una gran festa!!!

A continuació podeu veure el “Short Film” del seu gran dia! Un nou format de vídeo de 10-12 minuts, destinat a tots aquells que se us fa un pèl llarg la opció, vídeo complet (20-25 minuts)

(clicar sobre el botó HD i seleccionar 1080p per una òptima resolució)


Si lo que buscas es un fotógrafo de bodas original y creativo, o unos vídeos de boda diferentes...No lo dudes WEDDING'S ART es tu solución. Tus fotos de boda en Barcelona, Girona y allí dónde estéis!

Barcelona wedding photographer · Fotografo boda Barcelona · Fotógrafo bodas Girona · International wedding photographer & videographer · Fotògraf casament Girona · Fotògraf casament Barcelona · Destination Wedding · Boda Vintage · Bodas rústicas · Wedding photographer Barcelona · Fotógrafo bodas Ibiza · Wedding videographer Barcelona · Fotografo bodas Formentera · Ibiza Wedding photographer · Fotógrafo bodas Menorca · Videos boda Menorca

 

Empresa recomendada por Zankyou Bodas Mejores videografos de España